Kawaguchiko, Mont Fuji

19-04-2013

Ahir després de sis hores i varis canvis de tren vam arribar des de Koyasan a Kawaguchiko.
Kawaguchiko és un poble a peus del Mont Fuji, de fet és dels que més aprop es troben i des d’on surten les expedicions d’alpinisme per fer el cim.
Kawaguchiko es troba a 1000 metres d’alçada del nivell del mar i està a la zona dels cinc llacs.
Aquest matí quan ens hem despertat el primer que hem fet es anar a veure el cel, volíem saber si estava núvol o per el contrari podríem veure el Fuji.
Només sortir del nostre hotel ens hem quedat bocabadats en veure el que es veia per sobre de l’estació de tren. El Mont Fuji sobresortia amb tota la seva grandesa, com una projecció. El cel estava net i l’estampa era immillorable.
El que hem trigat en decidir si comprar el bono del bus, caminar o llogar una bici i a on anar primer, si al punt més lluny del llac on es tenen unes vistes magnífiques del Fuji o pujar amb el telefèric al mirador, el cel s’ha anat cobrint de núvols.
En qüestió d’un mig hora el cel s’ha tornat gris i el Fuji a desaparegut davant nostre. Encara i així hem tingut molta sort de veure’l al matí i fins i tot hem fet alguna foto preciosa.
Una mica decebuts pel canvi de temps i estafats pel bono del bus que era del tot innecessari, hem caminat pel voltant del llac i hem fet algunes fotos.
També hem visitat el centre d’herboristeria i perfum de Kawaguchiko. Aquesta localitat cultiva gran quantitat de plantes aromàtiques i flors amb les que fan perfums, sabons i cremes corporals.
Arribat l’hora de dinar i buscant buscant, hem trobat un restauran japonès on ens han servit un menjar boníssim.

Desprès d’això el temps encara és més fred i ventòs, així que hem decidit avançar l’hora de tornada a Tokio.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *