Segon dia a Sant Petersburg

Últim dia a Sant Petersburg; deixem el Hostel i anem cap a l’estació de tren; localitzem les consignes i deixem les motxilles; uff quin descans, pesen com a morts. Ara ja podem acabar de visitar els monuments que ens faltaven.

Agafem el metro, aquí no hi ha grans estacions com diuen que trobarem a Moscú, però a canvi hem trobat una cosa curiosa, millor ho explico amb un video..

No se si podeu observar al video com va vestida la gent, tenen un aire molt sobri, auster, van de negre, sense colors.

Visitem la fortaleza de St. Pere i St. Pol, la Catedral Institut Tecnològic, la Mesquita i un munt de coses més, ja que la ciutat està plena d’edificis històrics.

Avui fa molt vent i la sensació tèrmica és de molt fred, així que ens anem refugiant en cafeteries i busquem un lloc típic per dinar; trobem un de menjar casolà on la cambrera va vestida tradicional, el dinar boníssim.

Ja s’està fent fosc, i el vent ha fet que estiguem més cansats del normal; decidim apropar-nos a l’estació de tren, allà al costat i ha un centre comercial, fem un café i pirategem el wifi; aquí les botigues són d’última moda, es veu gent guapa per tot arreu, la diferencia social és notable, ja no vesteixen de negre; complements, talons i joies per tot arreu.

Cau la nit, agafem les motxilles i esperem el mític tren Krasnaya Strela (Fletxa Vermella) per anar a Moscú.

La espera es fa més curta mirant una peli, de seguida es fa l’hora de marxar, estem derrotats, la llitera del tren serà el millor llit del món en aquest moment.

Compartim vagó amb un noi japonés i una noia russa, ens mirem però ningú diu res, preparem els llits i en menys de vint minuts tots estem enllitats i dormits, demà Moscú ens espera.

Ubicación: Sant Petersburg

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *